LVI-huolto nopeasti pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Ota yhteyttä
LVI-kuvake

Pipe Brothers Oy tarjoaa kattavat LVI-huoltopalvelut pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Tulemme tarvittaessa nopeasti apuun − myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Lue lisää LVI-huollosta ja ota yhteyttä! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Monipuolista LVI-huoltopalvelua

Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikissa LVI-huoltotarpeissa. Saat meiltä esimerkiksi WC-istuinten huollot ja vaihdot sekä lämminvesivaraajien vaihdot. Vaihdamme myös tarvittaessa esimerkiksi suihkuseinät, suihkukaapit ja muut vesikalusteet uusiin. Palvelumme kattaa myös muun muassa laajemmat LVI-urakoinnit sekä taloyhtiöiden käyttövesi- ja viemäriremontit.

 

Kun LVI-huollon hoitaa kokenut putkimies, voit olla varma siitä, että kaikki tulee tehtyä oikein ja määräysten mukaisesti. Siten vältyt vesivahingoilta ja muilta ongelmilta jatkossa. Meiltä löytyy monipuolista kokemusta LVI-huolloista, ja olemme palvelleet jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita eri puolilta pääkaupunkiseutua ja Keski-Uuttamaata. Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Yhteystiedot

Nopea apu vikatilanteissa

Vikatilanteen yllättäessä palvelemme nopealla aikataululla ja kellonaikaan katsomatta. Olipa kyse sitten vuotavasta hanasta, rikkoutuneesta lämminvesivaraajasta tai muusta LVI-työstä, voit ottaa meihin yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Vastaamme myös sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeella saapuneisiin yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä LVI-huoltoon!

Laadukkaat tarvikkeet ja varaosat

Meiltä löytyy laaja valikoima laadukkaita tarvikkeita ja yleisesti tarvittuja varaosia. Tarvittaessa hankimme lisää luotetuilta yhteistyökumppaneiltamme. Pystymme huoltamaan ja korjaamaan LVI-viat yleensä ilman viivytyksiä.

 

Neuvomme mielellämme myös sopivien LVI-ratkaisujen löytämisessä sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi!