Pienet ja suuret LVI-työt taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Ota yhteyttä
LVI-kuvake

Pipe Brothers Oy tekee LVI-työt taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Saat meiltä sekä pienemmät huollot että putkiremontit. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Huoltotöissä tulemme apuun nopeallakin aikataululla, ja suuremmat urakat suunnittelemme toiveesi huomioiden.

Ennakoivaa huoltopalvelua

Kiinteistön viihtyisyyden varmistaminen edellyttää säännöllisiä LVI-huoltoja. Tarjoamme taloyhtiöille ennakoivaa huoltopalvelua, eli tulemme hoitamaan LVI-järjestelmien vuosihuollot sovitun aikataulun mukaisesti. Kokeneet LVI-asentajamme toteuttavat huollot ammattitaidolla ja nopeasti. 

 

Teemme mielellämme huollot sekä yhteisissä tiloissa että asunnoissa. Palvelumme kattaa myös esimerkiksi WC-istuinten huollot ja vaihdot sekä lämminvesivaraajien vaihdot. Voimme myös säätää kiinteistön lämpöä patteritermostaatteja ja venttiilejä vaihtamalla. 

LVI-vikakorjaukset nopeasti

Teemme sekä suuria että pieniä LVI-korjauksia. Meiltä onnistuvat esimerkiksi vuotavien hanojen ja wc-istuinten vaihdot sekä laajemmat kiinteistön ylläpitokorjaukset. 

 

Voit ottaa meihin yhteyttä kellonaikaan katsomatta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Meiltä löytyy monenlaisia tarvikkeita ja varaosia jo valmiiksi, joten saamme ongelman usein hoidettua ilman viiveitä.

Putkiremontit laadukkaasti

Palvelumme kattaa myös taloyhtiöiden käyttövesi- ja viemäriremontit. Toteutamme remontin laadukkaasti ja varmistamme sen, että asumismukavuus ja kiinteistön arvo kasvavat. Avullamme poistat myös ikääntyneistä putkista johtuvat vuotoriskit, jotka voivat toteutuessaan aiheuttaa suuriakin kustannuksia. 

 

Teemme putkiremontteja sekä rivitalo- että kerrostaloyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Tulemme mielellämme käymään paikan päällä kartoituskäynnillä, jonka jälkeen saat meiltä tarjouksen urakkaasi varten. Suunnittelemme ja toteutamme remontin huolellisesti, ja pidämme huolta siitä, että kaikki hoituu sovitussa aikataulussa ja asukkaita mahdollisimman vähän häiriten. 

Pyydä lisätietoja

Asiakaskohde Klaukkalassa: Rivitalon teräsputket saneerattiin korroosiovapaaseen muoviputkeen

Rivitaloyhtiö Klaukkalassa on kamppaillut putkivuotojen aiheuttamien korroosio-ongelmien kanssa. Kohde on rakennettu 1990-luvun alkuvuosina, joten putkisaneeraus alkoi olla hyvinkin ajankohtainen. Aiemmin rivitaloon on jo vaihdettu pari linjaa väliaikaisella viemäröinnillä. Jatkuvien putkirikkojen vuoksi päätettiin kuitenkin toteuttaa mittava uudistus koko kiinteistön putkistoihin. Uretaanieristeisten teräsputkien tilalle saneerattiin korroosiovapaat muoviputket. Lisäksi päätettiin hyödyntää RauHeatin energiatehokkaita aluelämpöputkistoja.

Urakka käynnistettiin juuri ennen RauHeatin uuden Maxi G2-haaroituskaivon myyntiä, mikä merkitsi, että samaan kohteeseen asennettiin sekä uutta että vanhaa kaivomallia. Urakoitsijalta saatiin myönteistä palautetta uuden Maxi G2 -kaivon asennuksen sujuvuudesta. Kaivossa oli reilusti tilaa työskentelyyn ja kytkentöjen tekemiseen, mikä helpotti asennusprosessia merkittävästi. Erityismainintaa sai myös putkien tiivistäminen rengaskutisteilla ilman hankalia lisätarvikkeita. Kokonaisuudessaan uuden kaivomallin asennus sujui poikkeuksellisen jouhevasti verrattuna vanhan mallin asennukseen.


Uusi kaivo on helppo kytkeä ja selvästi tilavampi. Klemmareihin verrattuna nämä rengaskutisteet ovat todella paljon helpompia ja kätevämpiä.

– Oskari Kangas, Pipe Brothers Oy

Käytimme projektissa mm. seuraavia tuotteita:

PexFlex Blue eristetty kylmävesiputki lämmityskaapelilla
PexFlex Plus PN6 DUO eristetty lämpöputki
PexFlex Plus PN10 DUO eristetty käyttövesiputki
Haaroituskaivo Maxi G2
Haaroituskaivo Maxi
PexFlex Plus PN10 UNO eristetty käyttövesiputki