LVI-urakointia kokemuksella pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla

Ota yhteyttä
LVI-kuvake

Pipe Brothers Oy tekee LVI-urakointia kokemuksella pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Saat meiltä sekä käyttövesiremontit että viemäriremontit. Palvelumme kattaa myös kaikenlaiset LVI-asennukset ja LVI-huollot tarpeidesi mukaan.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi varten! Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin nopeasti.

Putkiremontit kaikkiin kohteisiin

Avullamme saat vesi- ja lämpöjohtoverkostot toimivaan kuntoon, olipa kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö tai esimerkiksi yrityksen toimitila! Ikääntynyt vesi- ja lämpöjohtoverkosto tuo mukanaan vuotoriskejä ja pahimmassa tapauksessa kalliiksi käyviä vesivahinkoja. Putket on siis syytä laittaa kuntoon ajoissa. Tehty putkiremontti myös nostaa kiinteistön arvoa.

 

Palvelemme kokemuksella koko pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan alueella. Suunnittelemme ja dokumentoimme työmme tarkasti, jotta remontti etenee sujuvasti ja mahdollisimman vähän kiinteistön käyttäjiä häiriten. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulemme mielellämme kartoituskäynnille ennen tarjouksen antamista.

Putkiremontti vaivattomasti

Putkiremontti voi tarkoittaa käyttövesiputkiremonttia tai lämpöjohtoremonttia. Käyttövesiputkien uusiminen tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun ne ovat olleet käytössä noin 30 vuotta. Lämmitysputket ovat yleensä käyttövesiputkia pitkäikäisempiä, mutta niidenkin kunto on hyvä tarkistaa, sillä vanhoihin ja huonokuntoisiin lämmitysputkiin liittyy vuotoriski. 

 

Toteutamme putkiremontin sinulle mahdollisimman vaivattomalla tavalla: sovimme aikataulun yhdessä kanssasi ja hoidamme urakan nopeasti, jotta se ei häiritse asumista tai muuta kiinteistön käyttöä enemmän kuin on välttämätöntä. 

Kysy lisätietoja

Lämpöjohtoremontti maksaa itsensä takaisin

Toimiva lämmitysjärjestelmä auttaa säästämään energiaa ja rahaa sekä parantaa asumismukavuutta. Lämpöjohtoremontin yhteydessä kannattaa usein vaihtaa myös lämpölähde taloudellisempaan vaihtoehtoon.

 

Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään kuntoarvion ja annamme tarjouksen laitteistosta ja putkistosta. Remontin yhteydessä voimme tarvittaessa vaihtaa myös patterit, jos ne ovat huonossa kunnossa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kohteesi lämpöjohtoremontti yhdessä!